Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Creatieve feestjes

Voor alle CreaBea’s onder ons, houd jij ervan om samen met je vriendinnen te frutselen en freubelen? Bij GAAF! BIJ MELIZ is dit mogelijk: ontwerp je eigen sieraden met diverse materialen, leer spelenderwijs hoe je je nagels kan versieren of ontdek je talenten als kunstenaar met knopen.  

Nail Art

Een leuk en origineel feestje voor meiden, Nail-art! Dit is een leuke manier om spelenderwijs te leren hoe je nagels kan versieren.

Tas pimpen

Tijdens een kinderfeestje tassen pimpen, maak jij de tas die bij jou past!

Mozaiek

Ontdek de kunstenaar in jezelf. Dit kinderfeestje levert voor ieder kind een prachtig resultaat op! Mozaïek feestje, het feestje voor een blijvende herinnering!

3D-Painting

Nieuw! Een nieuwe trend namelijk de 3D-verf, met deze verf kan je allemaal super leuke dingen maken op glas, hout, textiel en nog vele andere materialen.

Decoupauge

Dit is écht leuk als je creatief bezig wilt zijn tijdens jouw kinderfeestje. Decopatch is eigenlijk verven met servetten en het heeft een verbluffend resultaat. Wil jij ook zo leuk gepimpt lampje naast je bed? Of een mooi huisje voor de vogels?

Bloemen feestje

Vind je het leuk om samen creatief bezig te zijn met bloemen? Boek een gezellig bloemenfeestje. We maken er een kleurrijke dag van waarbij je een mooie zelfgemaakte creatie mee naar huis neemt!

To Top