Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

IMG_1842

Discofeest

Het eerst discofeest bij GAAF! is een feit. Ik kreeg enkele weken een aanvraag voor een discofeest en dacht meteen, dat is gaaf! We hebben met ze alle de locatie bekeken wat informatie uitgewisseld en kwamen al gauw op leuke ideeën.

Het feest stond gepland op zaterdag 20 februari van 17.00 tot 20.00 uur. De jarige Lisa & Dominique hadden de hele klas uitgenodigd waardoor er in totaal 26 kinderen op hun feestje waren.

Ik had al flinke voorbereidingen getroffen voor leuke spelletjes tussen door en het eten is voor ze verzorgd. We begonnen met warm worden en dat doe je door LIMBODANSEN. Eerst hadden we een oefenrondje op de keiharde muziek, en daarna begon het voor het echt. We hadden twee winnaars, ze waren beide zo goed.

Snel over naar het volgende onderdeel de ballonnenopdrachten. In de zaal hingen allemaal ballonnen; groene, blauwe, rode & roze. Elk team kreeg een kleur en moest zijn kleur zoeken. In de ballon zaten diverse opdrachten die ze moest uitvoeren zoals;
 – Zing een liedje
 – Beeld 5 sporten uit
 – Noem 10 tv-programma`s
 – Spring 50 keer in de lucht
 – Doe de indianendans
 – En nog veel meer diverse opdrachten

Na al het geren en gevlieg even met elkaar lopen dansen en toen kwam het eten. De tafel was gedekt en de knackworstjes en pizzatjes kwamen op tafel. De kinderen mochten lekker eten wat ze wouden, er werd flink gesmikkeld.

Na het eten weer rustig beginnen, de muziekquiz werd afgespeeld. Ze moesten raden welk liedje het was en welke zanger of zangeres. Het was erg lastig maar het eindresultaat was verbluffend. Er was een gedeelde 1e en 2e plek, twee teams hadden 51 punten en de andere teams 47 punten. Het was nog een spannende einduitslag.

Omdat het een discofeestje was nog even gek dansen met een ballon tussen elkaar in. Wie laat als eerste de ballon vallen, die was af. Toen het liedje afgelopen was bleven er nog veel koppels over, ze waren veels te goed.

Jaja, en aan elk feestje komt een einde. We gingen naar het laatste onderdeel en dat was PINATA slaan. De kinderen vonden het geweldig. Er hing een minion en een pinquin in de lucht die ze stuk moesten slaan. Na veel klappen, waren ze nog niet stuk, toen gingen de vaders even los. Uiteindelijk waren ze open en kwamen er overheerlijke snoepjes en cadeautjes uit.

Met handen en mondjes vol verlieten alle vriendjes en vriendinnetjes van Dominique & Lisa het feestje. Er werden heel veel leuke reacties gegeven, de kinderen waren super enthousiast en wij hebben een onwijs leuke avond gehad. Het was een super feestje waar GAAF! er graag nog vele van zou willen hebben.

Ook van de ouders hele leuke reacties ontvangen, waar ik trots op ben. Zonder de hulp van mijn lieve vriendinnen was het nooit zo super verlopen. Op naar het volgende feestje!

Wilt u ook zo discofeest? Neem dan contact op en dan maken wij ook een passend feest voor jullie.

“Wat een leuk feest was het gisteren. De kinderen hebben genoten. Het leukste feest ooit hoorde ik zelfs. We zijn ook helemaal tevreden. De spelletjes waren leuk, kinderen deden leuk mee. Organisatie was top. HELEMAAL GAAF bij Meliz!!”

“ Heel graag gedaan en jullie ook nogmaals bedankt voor het organiseren van het feest! Het was echt heel professioneel gedaan. En de kids hebben het echt ontzettend naar hun zin gehad. Er werd al gesproken over ‘het beste feestje ever!’ ”

No Comments

Enroll Your Words

To Top