Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

collage tibbe

EXPEDITIE ROBINSON FEEST TIBBE

Zondag 1 november het eerste Expeditie Robinson feestje voor GAAF! BIJ MELIZ voor de jarige TIBBE. Samen met zijn 5 vrienden kwam hij langs om te kijken wie de echte Robinson zou worden. Hij is een echte expeditie Robinson fan en wist ook veel erover te vertellen.

Het spel is gelijk aan het tv-programma expeditie Robinson en daarom begonnen we met teams maken. KAMP NOORD & KAMP ZUID, toen de teams bekend waren zijn we begonnen. Eerst draait het om team-spellen en daarna gaan ze alleen verder.

Het liep erg gelijk op, beide teams hadden al een aantal munten in de wacht gesleept. Toen kwam het aan op individuele opdrachten, dat maakte het nog extra spannend. De winnaar voor het eindspel begon met 5 expeditie munten.

Het eindspel starten, sommige hadden een flinke voorsprong. Dit maakte niks uit, bij de puzzel stond iedereen weer gelijk. Niemand kreeg de ballonnen stuk in de wokpan, waardoor er nog een extra eindspel is gedaan. Wie loopt er als snelst over de evenwichtsbalk, en ja hoor we hadden een winnaar en die ging met de expeditie robinson ketting naar huis.

No Comments

Enroll Your Words

To Top