Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

IMG_4669

Feestje DELANO

Woensdag 28 oktober kwam jarige job DELANO langs in het fort van GAAF! BIJ MELIZ. Samen met zijn vriendjes begon de strijd tussen team POWER TIJGERS & team LEGER. Wie van de twee gaat met de felbegeerde FORT BOYARD titel naar huis.

De middag begon met wat lekkers, limonade en natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Ze zaten te poppelen om te beginnen en gingen snel aan de slag. Het eerste spel begon meteen erg spannend, walkie talkies kwamen tevoorschijn en starten maar. Bij dit spel konden er twee sleutel verdiend worden.

Daarna snel door na de individuele spellen, het was erg spannend. Beide teams gingen heel erg goed, we houden het nog even spannend en maakte pas aan het einde bekend hoeveel sleutels er verdiend waren.

Nu draaide het nog om team-opdrachten. Als eerst het onderdeel spijkerslaan, welk team slaat als eerst de spijker in het hout? En daarna de beroemde JENGA, welk team laat de toren vallen.

Beide teams hebben aan het eind van alle spellen 6 sleutels weten te verdienen. En toen begon de spanning pas echt. Met gespannen koppies werd de kist geopend. Team POWER TIJGERS had een flinke voorsprong waardoor de winnaar al snel bekend was.

Het was een geslaagde middag, hieronder een filmpje van het spannende eindspel.

FILMPJE FORTBOYARD

No Comments

Enroll Your Words

To Top