Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

foto2gaaf

Kindervakantieweek

Het zit er alweer op, wat gaat de tijd snel als je het leuk hebt! In november benaderd door de kindervakantieweek, of ze bij mij mochten langs komen voor een leuke activiteit. Daar zeg je natuurlijk geen NEE tegen.

Ze wouden graag het spel Fort Boyard, ik meteen aan de slag om een leuk programma voor ze samen te stellen. Het is een programma met veel diverse spellen zowel in teamverband als tegen andere teams strijden. Alle ellementen zaten erin.

Vorige week was het zover, de eerste groepen kwamen al langs. Om 10.00 uur kwam daar de eerste groep aangefiets door de regen, wat een bikkels. We begonnen met alle spelletjes, de kinderen deden super leuk mee en waren erg enthousiast. Het was een spannende eindstreep maar team blauw had gewonnen.

Snel alles weer goed zetten en daar kwam de volgende groep al, het klaarde gelukkig meer op :)! Wat een top dag was het, allemaal vrolijke kinderen op bezoek.

Afgelopen maandag middag groep 4 die langs kwam & dinsdag kwamen de laatste twee groepen. Van te voren weet je niet zo goed wat je moet verwachten in totaal 180 kinderen die bij je langs komt. Gaat dit wel goed, vinden ze het allemaal leuk, vindt de organisatie het leuk die het geboekt heeft? Alle vragen spoken door je hoofd heen, maar ik kan zeggen dat het echt onwijs leuk was.

De kinderen vonden het allemaal erg leuk, kreeg zelfs bedankjes en knuffels van de kids. Leiding was erg enthousiast en vonden het ook super leuk. Ik kan met trots terug kijken op deze 2 top weken. Hopelijk tot volgend jaar!

Kijk snel via de link de sfeerimpressie van de activiteiten.

No Comments

Enroll Your Words

To Top