Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

collage loeka

LOEKA’S EXPEDITIE FEESTJE

Woensdag 4 november kwam jarige job Loeka op bezoek met haar vriendinnen. Het was een gezellig gekakel wat er binnen kwam. Alle meiden hadden hun paard rijkleding aan omdat ze dachten dat ze gingen paardrijden. Dit was niet het geval ze gingen namelijk de echte Robinson naar boven halen. Sommige wisten het spel en sommige hadden het nog nooit gezien.

Teams waren bekend en de spellen gingen van start, het was erg spannend. Toen de eetproef kwam, keken de koppies erg geschrokken. Neeee we gaan toch geen spinnen eten. Bij alles wat ze in hun handen kregen gegiechel en gegil, nee dit is toch niet ….
De meiden waren toppers bij de toren van Babylon, zo hoog is hij nog nooit geweest. Elke keer dat we dachten nu gaat hij vallen, kon er nog steeds een blokje uit.

Toen begon de individuele proef, 3 meiden hebben een extra munt verdiend. Met diverse voorsprongen begonnen we aan het eindspel. Met spanning rende ze het parcours en begonnen ze aan de puzzel, deze is ook erg moeilijk. En uiteindelijk rennend naar de wokpan was er uiteindelijk een hele grote YESSSS!! Ik ben de echte robinson.

Meiden het was een super geslaagd feestje, jullie waren onwijs gezellig.

IMG_4923

No Comments

Enroll Your Words

To Top