Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Collage weekend 13 tot 15 november

Weekend vol leuke en gezellige feestjes

Druk weekend achter de rug, met wel 4 feestjes! Een zeer geslaagd weekend met allemaal blije en vrolijke gezichten.

Vrijdag begon het weekend met heerlijke taartjes bakken bij Bakkerij Vooges! Jarige job Nikki kwam met haar vriendinnetjes en werden omgetoverd tot echte bakkers. Ze deden hun prachtige bakkersschort aan en versierde hun eigen bakkersmuts. We begonnen met de basis dingen en daarna gingen we door naar het versieren. De meiden gingen met overheerlijk taarten naar huis. Snel hun taartje thuis laten zien en met de hele familie heerlijk smullen!

IMG_5059

Daarna snel door richting Kudelstaart op naar de meiden die zaten te poppelen om hun nagels te versieren. Alle meiden kregen een nagelwiel die ze zelf helemaal mochten versieren. De leukste voorbeelden werden gemaakt, en uiteindelijk mochten de meiden kiezen welke ze op hun eigen nagels wouden.

IMG_5070

Zaterdags begon het spannend met FORT BOYARD. Eva kwam met haar vriendinnen langs in het fort. Er werden twee teams gemaakt TEAM de slimme vogels & TEAM het drakenteam. De strijd begon meteen bij het eerste spel. Allebei de teams hadden er erg zin in, het begon 2-1 en daarna haalde team draken weer 2 sleutels erbij waardoor het 4-1 stond. Uiteindelijk na alle spelletjes stond het 6-6 waardoor beide teams de kist konden openen. Het eindspel begon, vol spanning maakte de kinderen de kist open. Het was nek aan nek maar uiteindelijk heeft team de slimme vogels gewonnen en gingen met de FORT BOYARD titel naar huis.

Vanmiddag kwamen de vriendinnen van Tessa langs. Vol gekakel kwamen ze binnen en we begonnen aan het fröbelen van hun eigen fotolijstje. De tafel lag vol met allemaal verschillende knutselspullen zoals; veertjes, glitters, plakfiguren, stiften en nog veel meer. De kunstwerken waren prachtig, ze hadden veel geduld en maakte de mooiste lijstjes. Toen alle lijstje klaar waren namen we nog even wat lekkers om vol energie te beginnen aan de fotoshoot.

De boa`s vlogen om de oren, maar de meiden hadden zich erg vrolijk en leuk aangekleed. Telkens kwam er weer een ander voor de lens, soms samen maar ook heel vaak alleen. Van het bankje, naar de trap. Tussendoor nog even met ze alle op de foto. Ook nog hele leuke foto`s van alle kinderen alleen. De meiden kregen allemaal een foto mee naar huis in het fotolijstje. Ik ben erg trots op het eindresultaat er zitten heel wat leuke foto`s tussen.

Hieronder een foto van alle creatieve fotolijstjes, de foto`s volgen later!

IMG_5528

No Comments

Enroll Your Words

To Top