Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Actieve feestjes

Wie is de mol

Wie is de mol zorgt gegarandeerd voor spanning en sensatie. De kinderen gaan erachter komen wie de mol is door vragen en opdrachten te vervullen. Een goede invulling voor een kinderfeestje wanneer uw kind graag van een uitdaging houd.

  Meer informatie over   WIE IS DE MOL.

Jongens tegen de meisjes

Tijdens de ultieme spelshow Jongens tegen de Meisjes draait het allemaal om inzicht in het andere geslacht. De twee groepen krijgen een fiks aantal vragen, stellingen, dillema’s en hilarische opdrachten voorgeschoteld!

Meer informatie over JONGENS TEGEN DE MEISJES

Fort boyard

Samenwerking, omgaan met spanning en sportieve strijd is verzekerd bij Fort Boyard! Een super spannend sportief feestje! Daar draait het om bij Fort Boyard, het spel waarbij je met je team samen moet werken in de strijd voor de overwinning.

Meer informatie over FORT BOYARD

Creatieve feestjes

Mozaiek

Ontdek de kunstenaar in jezelf. Dit kinderfeestje levert voor ieder kind een prachtig resultaat op! Mozaïek feestje, het feestje voor een blijvende herinnering!

Meer informatie over MOZAIEK

3D-PAINTING

Nieuw! Een nieuwe trend namelijk de 3D-verf, met deze verf kan je allemaal super leuke dingen maken op glas, hout, textiel en nog vele andere materialen.

Meer informatie over 3D-PAINTING

Nail-art

Een leuk en origineel feestje voor meiden, Nail-art! Dit is een leuke manier om spelenderwijs te leren hoe je nagels kan versieren.

  Meer informatie over   NAIL-ART.

Tas pimpen

Tijdens een kinderfeestje tassen pimpen, maak jij de tas die bij jou past! Wil jij graag een creatief feestje samen met je vriendinnen, waarbij jij je eigen tas kunt versieren zodat deze helemaal naar jouw smaak is?

Meer informatie over   TAS PIMPEN.

Decoupage

Decopatch is eigenlijk verven met servetten en het heeft een verbluffend resultaat. Wil jij ook zo leuk gepimpt lampje naast je bed? Of een mooi huisje voor de vogels?

Meer informatie over DECOUPAGE.

Bloemen feestje

Vind je het leuk om samen creatief bezig te zijn met bloemen? Boek een gezellig bloemenfeestje. We maken er een kleurrijke dag van waarbij je een mooie zelfgemaakte creatie mee naar huis neemt!

Meer informatie over  BLOEMENFEESTJE

Fotoshoots

Topmodel voor 1 dag

Droomt uw kind ervan om een Topmodel te worden. Samen met vrienden en vriendinnen gaan we een geweldige fotoshoot houden, met prachtige foto’s als eindresultaat.

Meer informatie over TOPMODEL.

Shoot & Creabea

Ook een dag topmodel zijn op je eigen fotoshootfeestje? Geschikt voor meiden die van hun verjaardagsfeestje een modellenervaring willen maken met vriendinnen en daarnaast iets creatiefs willen doen.

Meer informatie over TOPMODEL & CREABEA.

Feestjes op locatie

Bakkersfeestje

Wil je een kinderfeestje geven in de bakkerij? Er is niets leuker dan op je eigen verjaardag jouw eigen taartje te versieren. Bij GAAF! ben je dan aan het goede adres. In samenwerking met Bakkerij Vooges uit Aalsmeer, ga jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes de lekkerste taart van Aalsmeer maken.

Meer informatie over het bakkerfeestje.

Het pannenkoekenfort

Wil je een kinderfeestje geven in het Pannenkoekenfort?

Een te gekke locatie waar diverse feestjes gehouden kunnen worden met na afloop een heerlijke pannenkoek die je zelf mag versieren. Bij GAAF! ben je dan aan het juiste adres. In samenwerking met het pannenkoekenfort in Uithoorn ga jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes het allergaafste feestje ooit hebben. 

Klik hier voor meer informatie over het Pannenkoekenfort

Feestjes op maat

Feestjes op maat

Is uw kind binnenkort jarig en u weet niet wat u wilt gaan doen, GAAF! BIJ MELIZ verzorgt kinderfeestjes op maat.

Meer informatie over FEESTJES OP MAAT.

To Top