Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

GAAF! BIJ MELIZ

Bij u thuis of bij mij op locatie organiseer ik de leukste kinderfeestjes voor uw zoon of dochter. U kunt kiezen uit diverse originele thema’s of een feestje op maat, het kan niet gek genoeg. Uw zoon of dochter zal het er nog lang over hebben!

Een kinderfeestje organiseren kost tijd, in de hectiek van het leven is het niet altijd mogelijk om deze tijd te vinden. Door de organisatie uit handen te geven kunt u zelf genieten van de belangrijke dag van uw kind, zijn of haar verjaardag.

GAAF! BIJ MELIZ heeft een aantal thema`s klaarstaan, en de mogelijkheid voor eigen initiatieven en ideeën. Kinderen zijn enthousiast en willen graag bijzondere dingen meemaken, op deze manier zal elk feestje uniek zijn.

Het ontstaan van GAAf! BIJ MELIZ

Het idee voor GAAF! BIJ MELIZ is ontstaan door de ervaring in het organiseren van verschillende activiteiten en evenementen. De passie voor kinderen en organiseren van activiteiten heeft ervoor gezorgd dat Melissa Rozendal GAAF! BIJ MELIZ is begonnen. Een feestje organiseren is voor mij iets wat ik met heel veel passie, professionaliteit en creativiteit doe.

In de zomervakantie van 2015 heb ik deelgenomen aan het project “ZomerOndernemen” van de Rabobank Amstelland. Samen met twaalf andere jonge ondernemers zijn wij deze cursus begonnen om je eigen bedrijf op te richten. Tijdens deze cursus kreeg je veel informatie over het oprichten van je bedrijf, feedback van de cursisten en je mede-collega`s en werd je zo een flinke stap op weg gelopen. En nu kan ik met trots zeggen dat GAAF! BIJ MELIZ is opgericht.

Over Melissa

Please specify image url

Melissa Rozendal

Ondernemer

Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen. Mijn naam is Melissa Rozendal, ben 25 jaar en woon in Aalsmeer. Afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat ik mij graag bezig wil houden met nieuwe uitdagingen. Ik ben een persoon die van aanpakken houd en graag nieuwe dingen opzoekt om te ontdekken.

Please specify image url

Opleidingen

VMBO & MBO

In 2012 heb ik succesvol de opleiding Leisure and Hospitality aan het ROC in Amsterdam afgerond. Daarna ben ik een opleiding op het HKU gaan volgen, dit was niet helemaal mijn ding en ben daarmee gestopt. Ik heb me daarna zelf verder ontwikkeld met diverse cursussen en werkervaring bij diverse bedrijven.

Please specify image url

Interesses

Kinderen & Organiseren

Door mijn opleidingen heb ik ervaren dat mijn hart ligt bij het organiseren van activiteiten en evenementen. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om het zo te organiseren dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast heb ik de passie voor kinderen steeds verder ontwikkeld door vrijwilligerswerk bij Scouting Tiflo Aalsmeer. Hier ben ik 6 jaar leidster geweest van de Bevers (jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar). Een groep waar ik altijd met veel plezier naartoe ging. Wat me zo aansprak waren alle leuke opkomsten, de diverse kampen en vooral de gezelligheid van alle kinderen.

To Top